Zo was de NOT

Belangstellenden bij Bokabox

Van 22 t/m 26 januari vond de NOT (Nederlandse Onderwijs Tentoonstelling) plaats, de grote onderwijsbeurs  in Nederland. Bokabox was er ook.

Heel veel belangstellenden bezochten de stand van Bokabox  en het enthousiasme was groot. Uit de cijfers van de NOT blijkt dat ook; er was een veel grotere belangstelling dan gemiddeld voor de stand van Bokabox. En de eerste bestellingen zijn al binnen gekomen.

 

Bokabox

Wij laten graag ‘Bokabox’ zien, illustratief lesmateriaal voor verkeersonderwijs voor leerlingen van het basisonderwijs. Cabaretier Arjan Smit, ook bewoner van Sesamstraat, vertelde er het volgende over:

Gratis 10-minutenspel

Veel bezoekers van de stand van Bokabox hebben de bierviltjes in de vorm van de basisborden ‘je moet hier’ en ‘je mag hier niet’ meegenomen om het 10-minutenspel te spelen. Deze basisborden heb je nodig bij dit spelletje. Wilt u ook een set bierviltjes ontvangen voor het spel, mail dan naar info@bokabox.nl. Wij sturen u dan graag een setje.  De uitleg van het 10-minutenspel kunt u hier downloaden.
U kunt de basisborden die u bij het spel horen, ook hier downloaden en printen.

 Je moet hier                                Je mag niet